Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Samsung ponovno najavio savitljivi smartphone
Projekt je to koji se zakotrljao još 2014., a sad bi se mogao i ostvariti
Pod kodnim imenom Project Valley, Samsung krije savitljivi pametni telefon, koji bi se, prema nagađanjima, trebao pojaviti sljedeće godine. No, to nije prvi puta da je Samsung najavio savitljivi mobitel.
Uređaj bi, kad se pojavi, trebao imati OLED ekran formata 21:9

Već se 2014. šuškalo da bi Samsung mogao izbaciti savitljivi mobitel, no od toga se odustalo. Na tržište je već prije izašao LG G Flex, pa se ova ideja nije činila baš toliko nerealnom. No, što je Samsung propustio napraviti ranije, mogao bi učiniti u 2017. Pod kodnim imenom Project Valley krije se uređaj koji je preklopiv poput novčanika, a u sredini ima zglob, koji je nalik onima na autobusima.

Tri računalna prikaza i jedna skica, koje možete vidjeti u galeriji, prikazuju uređaj koji bi trebao imati savitljivi ekran formata 21:9. Ekran će najvjerojatnije posjedovati tehnologiju OLED, koja jedina omogućuje takvo savijanje. Bočni rubovi debelo podsjećaju na novi Microsoft Surface Book. Uređaj ima tipke za povratak na prethodnu stranu i izbornik s obje strane, što je dizajn koji je napušten prije nekoliko godina. To je jedan od dokaza koliko dugo Samsung radi na ovom projektu.

Samsung je za prošlu godinu najavio proizvodnju savitljivog mobitela, no to se nikad nije ostvarilo

Iako dizajnerski podsjeća na već zaboravljene preklopne mobitele, ovaj projekt bi mogao donijeti svojevrsni napredak u tehnologiji proizvodnje i funkcionalnosti pametnih telefona. Nagađa se da bi se uređaj na tržištu mogao pojaviti pod nazivom Galaxy X, no ne vjerujemo dok ne vidimo.

.

Više o temi Samsung.

Komentari (0)
Pročitano (561)
Samsung testirao prototip 5G mreže
Samsung je objavio da je uspješno testirao prototip 5G mreže u suradnji s Kineskim institutom za mobilna istraživanja. Ova vijest stiže samo nekoliko tjedana nakon prvog uspješno obavljenog poziva u 5G mreži.
16.11.2016.
Samsung kupuje Harman za 8 milijardi dolara u gotovini
Harman se nalazi na mnogim tržištima. Najveći su igrač u automobilskoj industriji i business-to-business platformama. Mogu ponuditi audio i vizualna rješenja za profesionalne svrhe poput stadiona, koncertnih dvorana i slično. Uz to imaju i veliko odjeljenje za IoT.
21.11.2016.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.