Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Kako zaštititi ekran mobitela od lomova?
 • Zaštititi ekran mobitela možete na nekoliko načina. Dobro bi bilo kupiti čvrstu, preklopnu futrolu, koja štiti ekran od direktnog udarca u tvrdu površinu (pod, rub stola i slično). Drugi način je kupovanje originalne silikonske stražnje maske, koja pri padu smartphonea na stražnju ili bočne strane apsorbira udarac, što smanjuje šanse za oštećenje ekrana. No, maska neće puno pomoći ako mobitel padne direktno na ekran. 

  Najbolja zaštita je zaštitno staklo. Ono se lijepi direktno na staklo ekrana, a njime se ne gubi dodirna funkcija. Postoje stakla koja su proizvedena direktno po dimenzijama svakog pojedinog modela, a neka se mogu nalijepiti na više različitih uređaja. Pri kupnji obratite pažnju da ne kupujete foliju, jer ona nije potpuni jamac sigurnosti.

  Cijene zaštita se kreću od stotinjak do više od 300 kuna, bez obzira na to kupili masku, futrolu ili zaštitno staklo. Ako već želite kupiti sve navedeno, potrošit ćete od tristotinjak do gotovo 900 kuna.  

  prije 8 mjeseca
  Izbor urednika
  Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
  Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
  Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
  Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
  Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
  Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
  Top lista aplikacija za iPhone i Androd
  Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
  Stiže SanDisk 1TB SD kartica
  Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
  Top 5 noviteta s Photokine 2016.
  Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.