Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Kako zaštititi ekran mobitela od lomova?
 • Zaštititi ekran mobitela možete na nekoliko načina. Dobro bi bilo kupiti čvrstu, preklopnu futrolu, koja štiti ekran od direktnog udarca u tvrdu površinu (pod, rub stola i slično). Drugi način je kupovanje originalne silikonske stražnje maske, koja pri padu smartphonea na stražnju ili bočne strane apsorbira udarac, što smanjuje šanse za oštećenje ekrana. No, maska neće puno pomoći ako mobitel padne direktno na ekran. 

  Najbolja zaštita je zaštitno staklo. Ono se lijepi direktno na staklo ekrana, a njime se ne gubi dodirna funkcija. Postoje stakla koja su proizvedena direktno po dimenzijama svakog pojedinog modela, a neka se mogu nalijepiti na više različitih uređaja. Pri kupnji obratite pažnju da ne kupujete foliju, jer ona nije potpuni jamac sigurnosti.

  Cijene zaštita se kreću od stotinjak do više od 300 kuna, bez obzira na to kupili masku, futrolu ili zaštitno staklo. Ako već želite kupiti sve navedeno, potrošit ćete od tristotinjak do gotovo 900 kuna.  

  prije 10 mjeseca
  Izbor urednika
  Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
  Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
  Stvorena najbrža kamera na svijetu
  Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
  Moguće je doznati što gledate na internetu
  U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
  Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
  Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
  iPhone 8: Sve što trebate znati
  Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.