Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Isprobali smo: Epson L605 multifunkcijski pisač
Pisač, skener i fotokopirni uređaj u jednom
Epson L605 je multifunkcijski pisač sa provjerenom Epsonom tehnologijom spremnika za tintu, primarno zamišljen za velik broj ispisa u kućnim ili uredskim uvjetima.
Pisač dolazi s dva seta bočica boje, koje daju oko 12.000 ispisanih stranica

Ako se već niste susreli sa Epsonovim printerima sa bočicama, objasnit ćemo ukratko o čemu se radi. Kod većine inkjet pisača mijenja se, u pravilu, cijeli cartridge - dakle i spremnik sa bojom i ispisna glava, pri čemu je kapacitet spremnika relativno malen - za samo 300-700 stranica ovisno o uređaju. Kod Epsonovih Ink Tank pisača kupuju se samo bočice sa tintom od kojih svaka sadrži dovoljno tinte za oko 6000 stranica i koštaju samo oko pedesetak kuna po komadu. 

No to nije sve; upravo model L605 na našem tržištu dolazi sa dva seta bočica u kutiji, dakle oko 12.000 ispisanih stranica bez ikakve brige. Epsonovi Ink Tank pisači su savršeni odabir za redovno ispisivanje u velikim količinama.

Opcija Auto duplex olakšava obostrano ispisivanje lista papira

L605 donosi i jednu novost koju bismo posebno istaknuli i koja do sad nije bila dostupna u Ink Tank modelima, a riječ je o Auto duplexu odnosno samostalnom ispisu na obje stranice istog lista. Riječ je o funkciji koja znatno olakšava ispisivanje dokumenata i potpuno eliminira mogućnost pogrešnog ručnog umetanja listova za ispis na pozadinu; znamo da znate o čemu pričamo, svima nam se to dogodilo više nego jednom.

Uz printanje, L605 ima ugrađen i skener te funkciju kopiranja, a zahvaljujući prednjem LCD zaslonu za prikaz osnovnih postavki moguće je samostalno korištenje bez spajanja na računalo ili instaliranja softvera. Osim USB-a, na pozadini se nalazi i mrežni konektor, a ugrađen je i Wi-Fi, što L605 čini upravo savršenim za laku integraciju u uredima gdje više korisnika redovno ispisuje na jednom uređaju.

Spomenimo još samo da postoji i model L655 koji je u svemu identičan predstavljenom modelu, ali dodatno ima ugrađen i faks-uređaj te automatski umetač listova na skeneru..

.

Više o temi Epson, pisači

Komentari (0)
Pročitano (629)
Vezani proizvodi
Epson predstavio nove ITS pisače
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
3.11.2016.
ITS kalkulatorom izračunajte potrošnju boje svog pisača
Epson je osmislio online kalkulator koji omogućava korisnicima i malim tvrtkama uvid u stvarnu uštedu koju donosi uporaba ITS pisača, u odnosu na dvadeset najprodavanijih pisača drugih proizvođača. Na taj način korisnici mogu procijeniti koji je pisač najpogodniji za ispunjenje njihovih potreba ispisa.
21.1.2017.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson u Zagrebu predstavio drugu generaciju Ink Tank pisača
Epson je jučer u Zagrebu predstavio nove modele Ink Tank pisača koji korisnicima po prvi puta omogućuju ispis na formatima do A3+ (329 mm x 483 mm). Pod motom „The Future of Business Printing“ (Budućnost poslovnog ispisa) javnosti su predstavljeni pisači L1800 i L1300 na kojima korisnici mogu ispisivati dokumente i fotografije po niskoj cijeni.
27.6.2014.
Skupe zamjenske tinte odlaze u zaborav
Korporacija Seiko Epson objavila je kako je kumulativna globalna prodaja Epsonovih pisača visokog kapaciteta (Ink Tank System) dostigla 20 milijuna jedinica.
17.4.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.