Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
I to je moguće - iPhone kao Polaroid fotić
Uz dodatak animiranih GIF-ova
U prodaju je krenuo dodatak kameri za iPhone koji ga pretvara u instant fotoaparat. Prynt, omogućuje snimanje fotografije mobitelom te njeno pojavljivanje i u fizičkom obliku, kao na legendarnom Polaroidu.
Prynt omogućuje i stvaranje GIF-a od fotografija

Prynt dolazi s Lightning utorom i prekidačem za okidanje fotografija, a ima i kotačić za zumiranje. U Pryntu se nalazi i 10 samoljepivih fotopapira džepne veličine, a dodatne je potrebno naručiti posebno. Za rad s Pryntom potrebno je skinuti njihovu mobilnu aplikaciju, a ona osim uređivanja i izrade instant fotografija omogućava i interakciju s njima. 

Naime, kod snimanja svake fotografije iPhone će izraditi i pripadajući GIF, pa će njega biti moguće pogledati usmjeravanjem iPhonea prema nekoj od Pryntovih fotki. Cijena za ovaj "fotoaparat" je 150 dolara (oko 1050 kuna), dok će za svakih dodatnih 40 papira biti potrebno izdvojiti još 20 dolara (140 kuna). Kako on radi, pogledajte u videu.

.

Više o temi iPhone, fotografija 
Milan Dalmacija via bug.hr
19.6.2017.
Komentari (0)
Pročitano (330)
iPhone 7 kao filmska kamera - i to je moguće
Jedan od većih mogućnosti s iPhone 7 i 7 Plus je svakako poboljšana optika i kvalitete fotoaparata, ali ostaje pitanje mogu li iPhone 7 koristiti napredniji video snimatelji. Video mogućnosti na novom iPhoneu su daleko superiornije naspram prethodnih modela. Video entuzijast i bloger Dom Esposito pokušao je s iPhoneom snimiti ono za što bi vam prije trebala puno skuplja kamera.
4.10.2016.
Polaroid ima novog vlasnika
Nakon gotovo dva desetljeća financijskih dubioza i lošeg poslovanja Polaroid počinje iz početka. Naime, poljski poduzetnik Wiaczeslaw Smolokowski preuzeo je tvrtku PLR IP Holdings, koja posjeduje brend Polaroid.
5.6.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.