Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
I to je moguće - iPhone kao Polaroid fotić
Uz dodatak animiranih GIF-ova
U prodaju je krenuo dodatak kameri za iPhone koji ga pretvara u instant fotoaparat. Prynt, omogućuje snimanje fotografije mobitelom te njeno pojavljivanje i u fizičkom obliku, kao na legendarnom Polaroidu.
Prynt omogućuje i stvaranje GIF-a od fotografija

Prynt dolazi s Lightning utorom i prekidačem za okidanje fotografija, a ima i kotačić za zumiranje. U Pryntu se nalazi i 10 samoljepivih fotopapira džepne veličine, a dodatne je potrebno naručiti posebno. Za rad s Pryntom potrebno je skinuti njihovu mobilnu aplikaciju, a ona osim uređivanja i izrade instant fotografija omogućava i interakciju s njima. 

Naime, kod snimanja svake fotografije iPhone će izraditi i pripadajući GIF, pa će njega biti moguće pogledati usmjeravanjem iPhonea prema nekoj od Pryntovih fotki. Cijena za ovaj "fotoaparat" je 150 dolara (oko 1050 kuna), dok će za svakih dodatnih 40 papira biti potrebno izdvojiti još 20 dolara (140 kuna). Kako on radi, pogledajte u videu.

.

Više o temi iPhone, fotografija 
Milan Dalmacija via bug.hr
19.6.2017.
Komentari (0)
Pročitano (55)
iPhone 7 kao filmska kamera - i to je moguće
Jedan od većih mogućnosti s iPhone 7 i 7 Plus je svakako poboljšana optika i kvalitete fotoaparata, ali ostaje pitanje mogu li iPhone 7 koristiti napredniji video snimatelji. Video mogućnosti na novom iPhoneu su daleko superiornije naspram prethodnih modela. Video entuzijast i bloger Dom Esposito pokušao je s iPhoneom snimiti ono za što bi vam prije trebala puno skuplja kamera.
4.10.2016.
Polaroid ima novog vlasnika
Nakon gotovo dva desetljeća financijskih dubioza i lošeg poslovanja Polaroid počinje iz početka. Naime, poljski poduzetnik Wiaczeslaw Smolokowski preuzeo je tvrtku PLR IP Holdings, koja posjeduje brend Polaroid.
5.6.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.