Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
HP predstavio 54 pisača A3 formata
Svi će se naći na tržištu već ovoga ljeta
HP je nastavio sa promocijom svojih pisača. Tako je prije nekoliko tjedana predstavio čak 54 nova pisača i to samo za A3 format, čime je postao opasan igrač u segmentu printera i skenera.
54 modela HP-ovih pisača je podijeljeno u 16 serija

Radi se novoj generaciji višefunkcijskih pisača za format A3, kod kojih je posebno povećana sigurnost. Pisači su dijelom utemeljeni na portfelju Samsungovog odjela za proizvodnju pisača, kojeg je HP preuzeo prošle godine. Novi A3 pisači uključuju tri serije PageWide i 13 serija LaserJet. Ti će proizvodi biti dostupni kao 54 različita modela, zajedno s cijelim nizom opcija za završnu obradu materijala, uključujući klamericu, slagač papira, bušilicu za papir te stroj za klamanje/slaganje i uvezivanje velikog broja papira.

Pisači su štedljivi, energetski učinkoviti te zaštićeni od hakiranja

Zahvaljujući platformama HP PageWide Enterprise i Pro, ispis u boji će postati cjenovno povoljan, dok će brzine ispisa biti najviše u klasi, a potrošnja energije manja nego u klasi laserskih pisača. Jednostavna arhitektura platforme HP PageWide, sa samo tri komponente koje će možda trebati zamjenu, pomoći će u snižavanju troškova servisiranja.

Jednofunkcijski i višefunkcijski uređaji moći će ispisivati materijale brzinom od 40 do 60 stranica po minuti, odnosno do 80 stranica u režimu rada General Office. Uređaji HP PageWide Pro je dostupan od proljeća, dok će HP PageWide Enterprise modeli biti dostupni od ljeta. Višefunkcijski pisači HP LaserJet Managed MFPs dostupni su kao sve-u-jednom uređaji, s mogućnošću crno-bijelog ispisa ili ispisa u boji brzinom od 22 do 60 stranica po minuti. Novi pisači LaserJet će imati dugovječne komponente te će se moći popraviti relativno brzo.

Predstavljeni su i alati u cloudu pod nazivom HP SDS

HP ističe kako ovakvi pisači funkcioniraju slično računalima i kako ih je tek 2 posto dobro zaštićeno. Uređaji HP PageWide i LaserJet Enterprise mogu se pohvaliti s ugrađenim sigurnosnim rješenjima, poput Sure Starta, te rješenja za detekciju nedozvoljenih upada u mrežu i mogućnost kreiranja popisa pouzdanih adresa. Pisači HP PageWide Pro bit će opremljeni sigurnosnim rješenjima, poput sigurnog podizanja sustava te provjere integriteta sistemskog softvera.

Predstavljen je i skup alata u cloudu te opcija za očitavanje HP Smart Device Services (HP SDS) koji su osmišljeni kako bi obogatili usluge. Spomenuta rješenja prate, dijagnosticiraju i zadovoljavaju brojne potrebe, usluge i tako skraćuju vrijeme zastoja u radu i smanjuju troškove. Primjerice, predviđaju koji dijelovi uređaja trebaju servisiranje te izbjegavaju prijevremenu zamjenu tintnih spremnika.

.

Više o temi HP.

Milan Dalmacija via bug.hr
20.5.2017.
Komentari (0)
Pročitano (139)
HP iznio opasne podatke o pisačima
HP predstavlja prvu u nizu globalnih inicijativa za promicanje svijesti o sigurnosnim opasnostima za tvrtke i korisnike. HP Studios donosi dramatičnu web-seriju, The Wolf, koja slikovito prikazuje opasnosti kojima su izložene poslovne mreže te što tvrtke moraju poduzeti kako bi se zaštitile.
27.4.2017.
HP predstavio nove modele laptopa i printera za 2016-tu
HP je na druženju s novinarima u Zagrebu pokazao nove modele laserskih te InkJet printera, kao i nove modele prijenosnih računala (laptop). Vidljiv trend kod printera je sve kvalitetniji ispis, manji ukupni trošak vlasništva, te atraktivniji dizajn samih uređaja. Kod laptopa su pak vidljive sve manje i tanje dimenzije uz sve lakšu težinu. Pokazan je i HP Elite x3 mobilni telefon no nije poznato hoće li biti dostupan kod nas.
20.4.2016.
Predstavljeni HP pisači i skeneri za 2016-17-tu
Hewlett-Packard je obogatio svoju seriju pisača i skenera novim modelima koji se, između, ostalog odlikuju jeftinijom cijenom ispisa, mogućnošću povezivanja putem Wi-Fija i spremanja dokumenata u cloud memoriju.
10.10.2016.
Povoljni HP printeri stigli na tržište
Hewlett-Packard je predstavio četiri nova pristupačna printera od kojih su dva već u prodaji, a dva dolaze na tržište početkom studenoga. Novi modeli bi trebali omogućiti i do 2 puta više stranica za istu cijenu, a također se štedi i prostor jer su novi modeli manjih dimenzija.
5.10.2013.
HP predstavio nova stolna računala, monitore i pisače
<p>HP je na predstavljanju za novinare uz <a href="http://www.usporedi.hr/kratke-vijesti/u-prodaji-hp-envy-x2-i-hp-elitepad-900" target="_blank">Elitepad 900 i HP Envy x2</a> pokazao i novu seriju računalnih monitora koji napokon dolaze s IPS matricom. Uz to, predstavljena je i nova serija stolnih <em>All-In-One</em> računala i printera. </p>
7.3.2013.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.